Wissel van het seizoen Ben je klaar voor de herfst?

Geplaatst op

De herfst heeft langzaamaan zijn intrede gemaakt. We herkennen het nieuwe seizoen aan het gouden avondlicht, de herkenbare geur die een herfstbui achterlaat, het geluid van krakende bladeren onder je laarzen. De wissel van het seizoen is een moment om bij stil te staan, of nog beter: om bij stil te zitten. Heb  jij de nodige aanpassingen al gedaan?

De herfst staat voor de deur

Pak die sjaal maar uit de kast. En vergeet de extra aankleding voor de voordeur niet! Wat? Zoals jij je garderobe aanpast aan het seizoen, zo kun je het exterieur van je woning ook ‘ver-herfsten’. De herfst staat voor de deur, dus verwelkom het nieuwe seizoen al bij je entree. Maak een herfstkrans met de voordeur als chique omlijsting en creëer een mooi samenzijn van planten en potten voor een verpletterende eerste indruk. Met typische herfstplanten geef je kleur, vorm en stijl aan je persoonlijke buitenplek. Of dat nu een patio, voordeur of tuin is!

Purperklokje

Ook wel bekend als heuchera geeft de kruidachtige plant een instant indian summer-gevoel. Met deze specifieke soort Heuchera ‘ Melting Fire’ haal je de warmte de tuin in. Perfect voor bij een roast & toast, toch?

jij de nodige aanpassingen al gedaan?

Purperklokje Mooiwatplantendoen.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2